طرز تهیه زولبیا
بازدید : ۲۸۹ تا
مواد لازم برای زولبیا:
نشاسته |
200 گرم |
ماست |
180 گرم |
آرد |
20 گرم |
زعفران حل شده |
یک قاشق سوپخوری |
روغن جامد | یک قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یک دوم قاشق چایخوری |
آب یا گلاب | یک قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.
در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.
زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
مواد لازم برای شربت:
شکر |
2فنجان |
آب |
یک فنجان |
گلاب |
2 قاشق سوپخوری |
زعفران حل شده |
یک قاشق مرباخوری |
آبلیمو | یک قاشق مربا خوری |
طرز تهیه شربت :
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.